Fliser

Vi er din lokale flisbutikk i Sarpsborg

Badet ditt er altfor viktig til å ikke ha det ordentlig på stell også på gulvet. Om du ikke har opplevd følelsen av varme fliser mot bare føtter en kald dag i februar, så bør du virkelig unne deg den følelsen. Fliser og varmekabler er en fabelaktig kombinasjon.

Vis-à-vis ABB-bygget i Sarpsborg, kort vei fra Sparta Amfi, ligger Flis og VVS Senteret. Vi er din lokale leverandør av fliser og baderomsutstyr i sarpsborgdistriktet og områdene rundt. Mange år med erfaring fra flis og VVS, har gjort at vi har opparbeidet oss så mye kunnskap at vi føler du egentlig ikke trenger å dra ut av kommunen, om du skal bygge eller pusse opp badet i Sarpsborg. Hos oss får du den service du som kunde fortjener.

Vårt produktutvalg inneholder alt du trenger av både baderomsinnredning og fliser. Vi leverer produkter fra blant annet Norfloor, Mapei og Fibo, for å nevne noen. Sammen med gode og lokale samarbeidspartnere, som for eksempel Byggmester Gunnar T. Høvik, samt MittBad og Probygg, er du sikret kvalitet i alle ledd når du handler hos oss.

Når du kommer til oss, spiller det ingen rolle om prosjektet ditt er lite, eller stort og avansert. Her får alle samme gode service uansett. Vi har som mål å bli ditt soleklare førstevalg innenfor baderom og fliser i Sarpsborg, og vi ønsker deg velkommen til oss fra første stund.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og en god handel. Det er oss du skal prate med når det gjelder fliser og VVS i Sarpsborg.

Flislegging

Flis og VVS Senteret fører fliser i alle fasonger, farger og mønster, fra enkle til eksklusive produkter. Våre fliser er av høyeste kvalitet og gjør ditt ferdige baderomsprosjekt til et flott og moderne skue for alle.

Når man skal bygge det perfekte bad sier det seg selv at man trenger de perfekte flisene. Vår samarbeidspartner, Norfloor, er høyt anerkjent, med et godt rykte bygget opp over 40 år. Som proffpartner kan du være sikker på at vi kun har de beste produktene tilgjengelig for dine prosjekter.

Flisene er et resultat av samarbeider med de fremste flisprodusentene i Italia, og leverandørens lager ligger i Halden. Lageret er alltid oppdatert for de gjeldende trendene. Med tre ukentlige leveringer kan du være sikker på at dine materialer alltid kommer raskt fram, slik at du kan gjøre unna jobber raskt, og sikre deg fornøyde kunder hver gang.

Vi leverer alt av fliser til prosjektet ditt, men også både utstyr til flislegging og rengjøring. Hos oss sikter vi på å være totalleverandør av alt som har med fliser å gjøre, slik at du ikke skal behøve noen annen leverandør å forholde deg til.

Her nyter vi godt av Norfloors tette samarbeide med de største tilbehørsprodusentene, noe som sørger for at vi har et bredt utvalg av lim, fug, membram, støp, flyt og verktøy. Dette er tilgjengelig også for deg om du samarbeider med oss.

Er du usikker på hva du vil ha til badet er våre dyktige fagarbeidere klare for å hjelpe deg. Med fagkunnskapen vi har opparbeidet oss over mange år, hjelper vi gjerne til om du trenger det. I butikken vår i Sarpsborg får du den faghjelpen du trenger og har krav på.