Baderom

Vi hjelper deg med å bygge ditt drømmebad

Baderommet er et av de viktigste rommene du har i hjemmet ditt. Det er veldig få andre rom vi tilbringer like mye tid som badet, så da er det fint å ha det litt ekstra staselig der også.

Alle detaljer vi plasserer inne på badet, enten i form av dusjkabinett, badekar, eller for den saks skyld typen såpedispensere, har samlet alt å si for hvordan inntrykket av badet oppfattes av andre.

Flis og VVS Senteret satser på å være din totalleverandør av innredning til baderom, slik at du ikke trenger å dra noe annet sted når du trenger leveranser til dine prosjekter. Dette gjør at du kan jobbe raskt og effektivt, og igjen få fornøyde kunder.

Hos oss får du et komplett baderom, med alt fra baderomsmøbler til dusj, badekar, blandebatterier og toaletter, samt sluk, ruster og tilbehør. Vi selger armaturer fra Tapwell, vegghengte toaletter fra Laufen og dusjkabinetter fra Flow. Kompletter baderommet med baderomstilbehør fra Smedbo.

I tillegg til møblementet fås selvfølgelig også flisene som står i stil her hos oss. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale, eller bruk vår butikkløsning til å sende inn varene for et prisestimat. Det eneste du trenger å gjøre er å legge produktene i favorittlisten din og sende den inn, så gir vi deg et tilbud.